کلبه علم و دانش

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

۵ مطلب در آبان ۱۳۹۳ ثبت شده است

ایسکانیوز : از زمانی که مایکروسافت قید برند نوکیا را زد ؛ اخبار فراوانی حول محور تلفن‌های هوشمند لومیا شنیده می‌شود و به‌تازگی مشخصات یکی از قدرتمندترین ساخته‌های این شرکت فاش شده است.

اگر شایعات درست بگویند لومیا 940 به قدرتمندترین تلفن هوشمندی مبدل می شود که مایکروسافت تاکنون ساخته است.

لومیا

این محصول از صفحه 5 اینچی و وضوح تصویر Full HD بهره می‌برد ؛ اما نقطه قوت آن نه وضوح تصویر بلکه استفاده از گوریلا گلس 4 است. گوریلا گلس مشهورترین تولیدکننده محافظ‌های شیشه موبایل است و نزدیک به 90 درصد سازندگان موبایل و تبلت از محصولات این شرکت در ساخته‌های خود بهره می‌برند. به گزارش ایسکا در حال حاضر چیزی به نام گوریلا گلس 4 معرفی نشده ؛ هرچند منبع این خبر مدعی شده که لومیا 940 اولین محصولی نام خواهد گرفت که از این محافظ استفاده خواهد کرد.

استفاده از پردازنده چهار هسته‌ای اسنپ دراگون 805 با فرکانس پردازشی 2/7 گیگاهرتزی و رم 3 گیگابایتی نشان از اهمیت بالای مایکروسافت به این محصول دارد. گفته می‌شود لومیا 940 از دوربین 24 مگاپیکسلی مخصوص PureView بهره می برد که قادر است به صورت 60 فریم بر ثانیه و وضوح تصویر 4K فیلم‌برداری کند.

شاید جالب‌ترین نکته در رابطه با این شایعه ، استفاده این محصول از ویندوز 10 باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۱۶:۳۸
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا و به نقل از رویترز، در این تحقیقات، بیشتر افرادی مورد بررسی قرار گرفته اند که برای سال ها (بیش از 25 سال) از تلفن همراه استفاده کرده اند و نتایج نشان می دهد که احتمال ابتلای این افراد به گلیوما (glioma)، مرگبارترین نوع سرطان مغز، سه برابر بیشتر از افردیست که از این وسیله استفاده نمی کنند. 

در این گزارش آمده است که استفاده از تلفن بی سیم نیز بسیار خطرناک است و افراد باید در نحوه استفاده از آن دقت داشته باشند.متخصصان به افراد توصیه می کنند که هنگام استفاده از تلفن همراه، حتما از بلندگوی تلفن یا هندزفری استفاده کنند. 

در سال 2011 میلادی، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان که یک آژانس تخصصی سرطان واقع در لیون فرانسه و وابسته به سازمان بهداشت جهانی است، موبایل و تلفن های بی سیم را در گروه عوامل سرطان زا طبقه بندی کرد.

تحقیقات انجام شده توسط موسسه ملی سرطان در مورد استفاده از تلفن همراه هشدار داد و گفت که انرژی فرکانس های رادیویی ناشی از تلفن همراه توسط بدن انسان جذب می شود که سرطان زاست.

در سال 2012 میلادی، یک تاجر 60 ساله ایتالیایی در ناحیه ای از سر که هنگام مکالمه موبایل روی آن قرار می گیرد، به تومور مبتلا شد و تحقیقات نشان داد که این فرد روزانه حدود 6 ساعت از تلفن همراه خود به مدت 12 سال استفاده کرده است. تحقیقات در مورد این مرد، ارتباط مستقیم تلفن همراه و سرطان را تایید کرد. 

تحریک واکنش های آلرژیک و ناباروری مردان از دیگر معایب استفاده از تلفن همراه است. 

نتایج این تحقیقات در نشریه Pathophysioloy منتشر شده است.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۱۶:۳۵

دنیای امروز به کلی دگرگون شده است. اغلب ارتباطات امروزه با استفاده از فضای وب و اینترنت صورت می‌گیرد و در نتیجه بخش مهمی از اطلاعات کاربران در این فضا تبادل می‌شود. امروز قطعا ایمیل شما حکم شماره تلفن شخصی شما را دارد، زیرا ابزار اصلی ارتباط اینترنتی است. امروزه تصاویر و ویدئوهای شما ‌روی فضای وب به سادگی قابل دسترس بوده و در نتیجه بخش مهمی از حریم خصوصی شما در معرض خطر جدی است.

 

به گزارش «سیتنا»، سایت تابناک نوشت: این موضوع خود بیانگر یک نکته اساسی است و آن اینکه با تحول دنیای جدید و ورود کامل به عصر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، موضوع امنیت و حریم خصوصی کاربران نیز از نو تعریف شده است و باید دیدگاهی جدید به این موضوع داشت.

به این معنا که افراد باید تعریف جدیدی از دارایی‌های خود داشته باشند و مواردی را در زمره دارایی‌های اصلی و با ارزش خود قرار دهند که تا پیش از این، اساسا موضوعیت نداشته است. بعد از این تغییر زاویه دید، درخواهیم یافت که اکنون در خصوص دارایی‌های ارزشمند خود چقدر بی‌احتیاط هستیم؛ دارایی‌هایی که ما فکر می‌کنیم بی‌ارزش هستند، ولی بسیاری دیگر از آن‌ها پول‌های کلان به جیب می‌زنند.

چه کسی و چگونه اطلاعات ایرانی ها را سرقت و به فروش می‌رساند؟

در همین رابطه، به تازگی با موضوعی بر‌خورد کرده‌ایم که برای ما جای شگفتی داشت؛ موضوعی که به گونه‌ای عملا نوعی از سرقت اطلاعات کاربران بدون اجازه و آگاهی آن‌ها و بد‌تر از آن، فروش این اطلاعات به مشتریان و متقاضیان، بدون هیچ پروا و ابایی از این موضوع است.

از این قرار که گویا چند شرکت ـ که دقیقا از ماهیت و هویت آن‌ها اطلاعاتی در دست نیست ـ اقدام به جمع‌آوری اطلاعات مربوط به ایمیل کاربران ایرانی در حجم انبوه‌ با روش‌های خاص و بدون کسب اجازه و آگاهی کاربران از این موضوع کرده‌اند و به وسیله این اطلاعات اقدام به ایجاد بانک‌های اطلاعاتی طبقه‌بندی شده و غیر‌طبقه بندی شده‌ای می‌کنند که با قیمت‌های گزاف آن‌ها را به متقاضیان می‌فروشند.

چه کسی و چگونه اطلاعات ایرانی ها را سرقت و به فروش می‌رساند؟

برخورد با این مسأله منجر به شگفتی ما شد، زیرا تقریبا بر هیچ کس پوشیده نیست که اطلاعات ایمیل افراد، اساسا در زمره اطلاعات خصوصی آن‌هاست و ‌کسی حق این را ندارد که بدون اجازه این اطلاعات را سرقت کرده و برای تبلیغات در اختیار مشتریان قرار دهد.

این نکته زمانی مهم‌تر جلوه می‌کند که چند نکته اساسی را در این خصوص مد نظر داشته باشیم؛ نخست اینکه اطلاعات ایمیل افراد حتی اگر در حد آدرس ایمیل باشد، می‌تواند خود منجر به افشای برخی از اطلاعات دیگر در مورد هویت کاربر باشد. فراموش نکنیم که آدرس ایمیل افراد اغلب شامل نام و نام خانوادگی آن‌هاست.

از سوی دیگر، هیچ تضمینی وجود ندارد که این اطلاعات به دست هکرهای مجرم نیفتاده تا با ‌آن اقدام به شناسایی راحت‌تر و بهتر قربانیان و اقدام برای سرقت اطلاعات اساسی‌تر از آن‌ها کنند. نکته سوم آنکه اساسا فروش بانک اطلاعاتی ایمیل افراد مانند فروش بانک اطلاعاتی در خصوص شماره تلفن‌های کاربران است.

جالب آنکه گویا این مورد مربوط به یک شرکت خاص هم نیست و چندین رقیب در این میان بر فروش اطلاعات کاربران با یکدیگر رقابت دارند، زیرا تلاش بر این است که برای فروش هرچه بهتر بانک اطلاعاتی خود و ضعف رقبا، نقاط قوت خود را برای خریداران تشریح کنند
.

چه کسی و چگونه اطلاعات ایرانی ها را سرقت و به فروش می‌رساند؟

اما این ایمیل‌ها چگونه سرقت شده؟

یکی از روش‌هایی که خود فروشندگان این بانک اطلاعاتی تشریح می‌کنند، عبارت است از جمع‌آوری ایمیل‌های کاربران از سطح وبلاگ‌ها و و‌ب سایت‌ها. به نظر می‌رسد ‌این روش این گونه باشد که هر کجا ‌کاراک‌تر @ ‌باشد، احتمالا آدرس ایمیلی همراه آن است و در نتیجه جستجو در سطح وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها، اولین و ساده‌ترین روش ممکن است.

اما قطعا روش‌های پیچیده تری نیز در این میان وجود دارد. چندی پیش به یک ایمیل نا‌شناس برخورده‌ایم که یک پیام ساده در دل خود داشت و متن پیام به گونه‌ای سؤال برانگیز بود که کاربر ترغیب می‌شد ‌از ارسال کننده ایمیل موضوع را جویا شود. طبیعتا سؤال‌های ما و شما هیچ پاسخی دریافت نمی‌کند که دلیل آن هم واضح است. ارسال کننده تنها می‌خواهد از این مطمئن شود که ایمیل شما فعال است.

به این ترتیب ایمیل شما که آدرس آن قبلا به هر طریقی به دست آمده به قسمت ایمیل‌های فعال بانک اطلاعاتی ـ که قرار است به زودی به فروش برسد ـ اضافه می‌شود؛ به همین سادگی.

چه کسی و چگونه اطلاعات ایرانی ها را سرقت و به فروش می‌رساند؟

موضوع بعدی، رقم فروش این بانک‌های اطلاعاتی و اطلاعات افرادی است که در آن‌ها وجود دارد؛ برای مثال، بانک اطلاعاتی که ما با آن مواجه شدیم، با ۳ میلیون رکورد به بهای ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد که البته برای اطلاعات ارزشمندی مانند ایمیل‌های فعال ثمن بخس است و بهتر بود که فروشنده بهای بیشتری را مد نظر قرار می‌داد؛ ضمن آنکه بانک اطلاعاتی وی ضمانت دو ماهه نیز دارد.

اما افرادی که در این بانک اطلاعاتی آدرس ایمیل خود را خواهند یافت، به غیر از سازمان‌ها و نهاد‌ها عبارتند از افراد عادی، دانشجویان، مهندسان، پزشکان و.... هر کس که شما فکر آن را بکنید.

سؤالی از مسئولان، سخنی با کاربران

حال سؤال اساسی ما از مسئولان این است که چگونه افرادی‌ متمرکز و سازماندهی شده، اقدام به سرقت هویت و اطلاعات افراد کرده و به همین سادگی برای محصول خود بازاریابی می‌کنند؟ آیا فروش اطلاعات کاربران اینترنت به یکی از کسب و کار‌های رسمی در کشور تبدیل شده است؟

اما سخن مهم‌تر ما با کاربران است. در چندین مطلب ما همواره کاربران را به رعایت نکات ایمنی در سطح نت و وب توصیه کرده و آموزش راهکار‌های عملی حفظ امنیت اطلاعات را تا حد ممکن در دستور کار قرار داده‌ایم، ولی متأسفانه برخورد کاربران با این موضوع چندان مثبت نبوده ‌و اغلب با این رویکرد که «ما اطلاعات حساسی نداریم» به سادگی از کنار مبحث امنیت اطلاعات می‌گذرند.

کمترین و حداقل آسیبی که سرقت آدرس ایمیل شما متوجه شما خواهد بود، این است که از این پس ایمیل شما پر از تبلیغاتی خواهد شد که اساسا علاقه‌ای به آن‌ها ندارید؛ شبیه ‌اتفاقی که در تبلیغات اپراتورهای موبایل رخ داده و در واقع این کار الگو‌برداری از‌‌ همان مورد است.

اما اینکه به سادگی اطلاعات ۳ میلیون ایمیل کاربران ایرانی از سطح نت جمع‌‌آوری شده است، ‌نشان می‌دهد ‌ما اولیات امنیت در فضای وب و اساس نحوه استفاده از این فضا را بلد نیستیم، چون ‌به دست آوردن ۳ میلیون ایمیل معتبر ـ ‌کلا عادی ـ نیازمند یک عملیات هک بزرگ است. متأسفانه کاربران ایرانی به هیچ وجه موضوعات امنیتی را در دستور کار خود قرار نمی‌دهند.

حال موضوع اصلی این است، ‌آیا قرار است از این به بعد به همین سادگی اطلاعات و هویت افراد و کاربران ایرانی در فضای نت به حراج گذاشته و برای آن بازاریابی شود؟ این سؤال را باید مسئولان ذیربط از یک سو ‌پاسخ گو باشند و از سوی دیگر ما کاربران خود باید پاسخ آن را روشن کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۱۶:۳۳

وای فای می تواند اثرات منفی چون،اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و افسردگی و سردرد، خستگی، را بر سلامت مغز بر جای بگذارد .

شاید برای تان جالب باشد بدانید که تکنولوژی وای فای برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ به دنیای مجازی معرفی شد و از آن زمان تا کنون محققان هم بیکار ننشسته اند و تحقیقات مختلفی انجام داده اند که نتایج این پژوهش ها تا حدودی شما را متعجب می کند. وای فای می تواند اثرات منفی مختلفی را بر سلامت مغز بر جای بگذارد که این موضوع در مورد کودکان بیشتر اهمیت دارد. سردرد، خستگی، اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و حتی افسردگی را به وای فای و اشعه های آن نسبت می دهند. پس بعضی از خطرات را جدی بگیرید و خودتان را از صبح تا شب به اینترنت بی سیم وای فای وابسته نکنید.

ارتباط وای فای با بی خوابی
تا به حال برای تان پیش آمده که شب ها بعد از ساعت ها کار کردن با اینترنت گوشی موبایل بی خوابی سراغ تان آمده باشد؟ البته این موضوع مشکل تازه ای نیست و پژوهشگران از سال ۲۰۰۷ درمورد ارتباط بین وای فای و تاثیر آن بر الگوی خواب تحقیقاتی را انجام داده اند. نتایج بررسی ها نشان می دهد امواج با طول موج پایین که از تلفن های همراه ساطع می شود، بر خواب شما تاثیرگذار است. در واقع افرادی که در معرض اشعه های الکترومغناطیسی قرار دارند در الگوی خواب شان تغییرات قابل توجهی دیده می شود و نسبت به سایرین دیرتر به خواب می روند.
این پرتوها بر مغز تاثیر می گذارند. بنابراین متخصصان به شما توصیه می کنند هنگام خواب تلفن همراه باامواج وای فای را نزدیک خودتان قرار ندهید یا هنگام خواب مودم تان را خاموش کنید تا هیچ سیگنالی در اطراف شما وجود نداشته باشد و در برنامه خواب تان مشکلی ایجاد نشود. در بسیاری از افراد کمبود خواب احتمال بروز سایر مشکلات جدی و بیماری های دیگری را به دنبال دارد. افسردگی یا فشار خون بالا هم با نداشتن خواب کافی در ارتباط است.

تاثیر منفی بر رشد کودکان
وقتی کودکان به طور مداوم در معرض اشعه های وای فای قرار می گیرند در سیستم رشد آنها اختلالاتی ایجاد می شود. یافته های پژوهشگران استرالیایی این گفته را تایید می کند. در حقیقت این اشعه ها سنتز پروتئین ها را تحت تاثیر قرار می دهد و بدین ترتیب در فرآیند رشد مشکلاتی به وجود می آورد. در نتیجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنین رشد پیشرفت قابل توجهی نداشته باشند و نسبت به سایر همسن و سالان شان کوتاه تر بمانند. بنابراین به والدین توصیه می شود در مورد استفاده فرزندان شان از اینترنت وای فای محدودیت هایی در نظر بگیرند تا کودکان از صبح تا شب مشغول کار کردن با انواع و اقسام وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت و لپ تاپ نباشند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۱۳:۵۹

هر ساله آزمایش‌هایی برای مشخص کردن ابر رایانه‌های دنیا انجام می‌شود که چین برای دومین بار موفق به کسب عنوان دارا بودن سریع‌ترین ابر رایانه دنیا شده است.


ابر رایانه ها که برای انجام محاسبات سنگین طراحی شده‌اند دارای پیچیده‌ترین فناوری‌ها بوده و پردازشگر‌های بسیار قدرتمند درون آن‌ها استفاده شده است.ابر رایانه جدید چین که موفق به کسب رتبه سریع‌ترین ابر رایانه جهان شده ، Tianhe-2 نام دارد.

سرعت پردازش داده ها توسط این ابر رایانه 33.86 پتافلاپس بر ثانیه یا معادل 10 به توان 15 عملیات شناور در واحد ثانیه است.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۱۳:۵۴